aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Ο Λέβι έριξε στο τραπέζι τον Ιτζχάκι

Αποκαλυπτικό: Ο Λέβι έριξε στο τραπέζι τον Ιτζχάκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι μόνο το όνομα του Ρικάρδο Λαβόρδε που απασχολεί την Ανόρθωση για πιθανή επιστροφή του Κολομβιανού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Άλλωστε η περίπτωση του 29χρονου ακραίου επιθετικού κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη για την τσέπη της «Κυρίας», όμως φαίνεται ότι θα το παλέψει η διοίκηση. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ο Ρόνι Λέβι έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Μπαράκ Ιτζχάκι.

Ο Ισραηλινός επιθετικός συνεργάστηκε ξανά με τον Λέβι στην Ανόρθωση τη σεζόν 2012-13, όταν σε 23 παιχνίδια σημείωσε 12 γκολ. Τότε είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ομάδα στην οποία βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια και φαίνεται ότι δεν είναι αρνητικός να αποχωρήσει μιας και δεν έχει βασικό ρόλο.

Φέτος ο Ιτζχάκι, υπό τις οδηγίες του Τζόρντι Κρόιφ, μετρά μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Μπορεί να έκλεισε τα 33 του χρόνια, όμως είναι πολύ ποιοτικός και ικανός επιθετικός, για τον οποίον ο Λέβι πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν άρχισαν οι επαφές. Άλλωστε ο Ιτζχάκι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως η απόκτησή του δεν παρουσιάζει τόσες δυσκολίες όσο η περίπτωση Λαβόρδε. Αν θα προκύψει κάτι «ζεστό» θα διαφανεί στην πορεία και από τις επιλογές που θα παρουσιαστούν στον Λέβι για λύση στην κορυφή της επίθεσης. Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Παντελή σε δηλώσεις του χθες άφησε ανοικτό το παράθυρο πώλησης του Σιεού, τονίζοντας ότι πρώτος στόχος της διοίκησης είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ