aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Γλύτωσε το -6 η Ανόρθωση, έστειλε χρήμα στην Όρενμπουργκ

Αποκαλυπτικό: Γλύτωσε το -6 η Ανόρθωση, έστειλε χρήμα στην Όρενμπουργκ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στο παρά ένα διευθετήθηκε για την Ανόρθωση το θέμα της Όρενμπουργκ-Ντούρις, το πρόβλημα ξεπεράστηκε ή καλύτερα ο κίνδυνος για αφαίρεση 6 βαθμών στο νέο πρωτάθλημα, καθώς επήλθε θετική εξέλιξη με τους Ρώσους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Οι παράγοντες της διοίκηση του ρωσικού συλλόγου, μετά την ανάληψη της προεδρίας της εταιρείας της Ανόρθωσης από τον Ευγένιο Χαμπουλά, ήταν εξαφανισμένοι και δεν απαντούσαν στις επίμονες κλήσεις των «κυανόλευκων» για τη διευθέτηση της οικονομικής διαφοράς που είχε προκύψει για την μετεγγραφή του Ντουρίς.

Χθες, λοιπόν και πραγματικά την ύστατη στιγμή η διοίκηση της «Κυρίας» κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία και έτσι αποφεύχθηκε τόσο ο κίνδυνος της αφαίρεσης 6 βαθμών όσο και ο κίνδυνος απαγόρευσης μετεγγραφών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, ήδη η διοίκηση του Ευγένιου Χαμπουλά από χθες έστειλε στους Ρώσους 100 χιλιάδες ευρώ ως πρώτη δόση στην συμφωνία διακανονισμού για την μετεγγραφή του Μίχαλ Ντούρις και ουσιαστικά ξεκινά η αποπληρωμή του ποσού των 600 χιλιάδων ευρώ που συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Προκαλεί πάντως εντύπωση πως ενώ Όρενμπουργκ και Ανόρθωση είχαν συμφωνήσει, οι Ρώσοι είχαν εξαφανιστεί για δύο μήνες και δεν υπόγραφαν τη συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ