aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Έθεσε εφτά όρους ο Πουλλαΐδης

Αποκαλυπτικό: Έθεσε εφτά όρους ο Πουλλαΐδης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολύωρη ήταν η συνάντηση του Χρίστου Πουλλαΐδη και των συνεργατών του με την τριμελή επιτροπή, που εκπροσώπησε την Ανόρθωση, αποτελούμενη από τους Ευγένιο Χαμπουλλά, Γιώργο Χατζηστεφάνου και Χρίστο Σαββίδη το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (23/4). Παρών ήταν και ο Μαρίνος Μήτρου από πλευράς Ανόρθωσης, όπως και o Μάριος Μιχαήλ, ο οποίος είναι στο πλευρό του κ. Πουλλαΐδη.

Διαβάστε επίσης: Παρέδωσε υπόμνημα και έριξε πίσω το μπαλάκι ο Πουλλαΐδης

Ώς τις 23:00 οι δύο πλευρές συζητούσαν και διαπραγματεύονταν. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν πέραν των πέντε ωρών. Κάτι που μπορεί να αναγνωστεί με διάφορους τρόπους. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, η πλευρά του Πουλλαΐδη, έθεσε ενώπιων της τριμελούς επιτροπής εφτά όρους και εφόσον το σωματείο δείξει στον μεγαλομέτοχο ότι είναι υλοποιήσιμοι, τότε, οι δύο πλευρές θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητηθεί το ενδεχόμενο της οριστικής επιστροφής του Πουλλαΐδη στην προεδρία της Εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: H νέα δομή του Δ.Σ. της Ανόρθωσης (ανακοίνωση)

Οι όροι οι οποίοι έθεσε ο Πουλλαΐδης, δεν έγιναν γνωστοί από καμία πλευρά και μέχρι στιγμής κρατούνται σαν… επτασφράγιστο μυστικό. Σύντομα όμως αναμένεται πως θα γνωστοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης: Η «φημολογία» για Πουλλαΐδη και το… παράθυρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ