aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Είπε το «ναι» ο Κατσαράβα, το ποσό της ρήτρας αγοράς

Αποκαλυπτικό: Είπε το «ναι» ο Κατσαράβα, το ποσό της ρήτρας αγοράς

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους και στο τελευταίο επεισόδιο της μετεγγραφής του Νίκα Κατσαράβα στη Λεχ Πόζναν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Βάλε ένα γκολ» στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου ο Γεωργιανός επιθετικός το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) απάντησε θετικά στην πρόταση της πολωνικής ομάδας και σύντομα θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Πολωνία για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Ανόρθωση και Λεχ Πόζναν συμφώνησαν από χθες σε όλους τους όρους της μετεγγραφής, η οποία προνοεί δανεισμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή για τη σεζόν 2020-21 και δικαίωμα αγοράς του από την πολωνική ομάδα το ερχόμενο Καλοκαίρι. Η Λεχ Πόζναν θα πληρώσει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του (250.000 ευρώ) για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο και το Καλοκαίρι του 2021, εάν το επιθυμεί, θα κάνει δικό της τον Κατσαράβα έναντι συμφωνηθέντος ποσού, το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον Active (107,4 & 102,5) κατά την χθεσινή ημέρα είχαν συνάντηση οι Τιμούρ Κετσπάγια και Νίκα Κατσαράβα με τον προπονητή της Ανόρθωσης να ενημερώνει τον πανύψηλο φορ (και βαφτιστικό του) ότι θα ήταν προτιμότερο για τον ίδιο να αποδεχθεί την πρόταση της Λεχ Πόζναν. Ο Κατσαράβα αρχικά ήταν διστακτικός και διαμήνυσε ότι θα χρειαστεί 2-3 μέρες για την τελική του απόφαση αφού, όπως είπε, είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες ζωής στην Κύπρο. Από την ομάδα της Αμμοχώστου έκαναν ξεκάθαρο στον Κατσαράβα ότι πρέπει να απαντήσει άμεσα και δόθηκε διορία μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτη.

Ο Γεωργιανός φορ είπε το «ναι» και έτσι επιστρέφει στο πολωνικό πρωτάθλημα, όπου θήτευσε τη σεζόν 2017-18 για λογαριασμό της Κορόνα Κιέλτσε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Goal.com.cy το πρωί της Δευτέρας για έντονη κινητοποίηση και προχωρημένες επαφές για μετεγγραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ