aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκάλυψη-ΣΟΚ: Ο Μέσι γλίτωσε τον θάνατο για 18 λεπτά!

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Ο Μέσι γλίτωσε τον θάνατο για 18 λεπτά!

Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν πως ο Λιονέλ Μέσι και η αποστολή της Εθνικής Αργεντινής είχαν γλιτώσει τον θάνατο μόλις για 18 λεπτά όταν ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο που μετέφερε τη Σαπεκοένσε!

Η αποστολή της Εθνικής Αργεντινής είχε επιστρέψει τον Νοέμβριο από τη Βραζιλία μετά το παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το ίδιο αεροπλάνο της βολιβιανής εταιρίας Lamia που συνετρίβη στη μοιραία πτήση της Σαπεκοένσε την περασμένη εβδομάδα.

Το βραζιλιάνικο σάιτ Folha de Sao Paulo αποκαλύπτει μια σοκαριστική λεπτομέρεια αποδεικνύοντας πως ο Μέσι και τα υπόλοιπα αστέρια της Εθνικής Αργεντινής είχαν περάσει ξυστά από τον θάνατο, αφού το αεροσκάφος δεν συνετρίβη τότε μόλις για 18 λεπτά!

Το μοιραίο αεροπλάνο της Lamia μπορούσε να φέρει διαθέσιμα καύσιμα για τέσσερις ώρες και 22 λεπτά πτήσης και το ταξίδι της αποστολής της Εθνικής Αργεντινής κατά τον γυρισμό από τη Βραζιλία διήρκεσε τέσσερις ώρες και τέσσερα λεπτά!

Δηλαδή μόλις για 18 λεπτά το αεροπλάνο της Lamia δεν ξέμεινε και τότε από καύσιμα, όπως φέρεται να έχει συμβεί και στην πτήση που βρισκόταν η άτυχη Σαπεκοένσε! Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές στην Αργεντινή επιτρέπουν μια διαφορά 45 λεπτών μεταξύ της διάρκειας της πτήσης και των διαθέσιμων καυσίμων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ