aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκάλυψη Λάζου για Τζολοβάρτ και Κορέια

Αποκάλυψη Λάζου για Τζολοβάρτ και Κορέια

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε στην προετοιμασία, τις μετεγγραφές αλλά και στο θέμα με τον Άντερσον Κορέια, αποκαλύπτοντας και μία είδηση.

Εξηγώντας γιατί δεν αποδέχθηκε η ομάδα του την πρόταση της Ομόνοιας, είπε: «Οι παράμετροι είναι δυο. Το οικονομικό και το αγωνιστικό. Από αγωνιστικής πλευράς, θεωρείται απαραίτητος στην ομάδα. Έχουμε παραχωρήσει ήδη δυο ποδοσφαιριστές, τον Τζολοβάρτ και τον Μαργκάσα, δεν υπάρχει η ανάγκη να παραχωρηθεί κάποιος άλλος παίκτης. Όσον αφορά στο οικονομικό, δεν ανταποκρίνεται στην αξία του ποδοσφαιριστή. Η μετεγγραφή θα γινόταν, αν δεν είχε παραχωρηθεί ο Τζολοβάρτ. Εμείς θα παραχωρούσαμε τον ένα εκ των δυο ποδοσφαιριστών. Είχαμε ξεκαθαρίσει το ποσό που ζητούσαμε για να παραχωρήσουμε τον Κορέια. Ο ποδοσφαιριστής έχει σεβαστεί απόλυτα την απόφαση του Δ.Σ. και έχει αρχίσει να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ