aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκάλυψη ESPN: Η μυστική συμφωνία του ανυπόμονου Giannis με τους Μπακς

Αποκάλυψη ESPN: Η μυστική συμφωνία του ανυπόμονου Giannis με τους Μπακς

Ανυπόμονος για την έναρξη της νέας σεζόν, προγραμματισμένη για τις 22 Δεκεμβρίου, φαίνεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Η 22η του Δεκέμβρη δεν έρχεται σύντομα», έγραψε στο twitter του ο Έλληνας πρωταθλητής, λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του γράφοντας «9 μηνών» και έχοντας φωτογραφία το παιδί του.

Μία νέα σεζόν, όπου ο Αντετοκούνμπο μπαίνει στο τελευταίο έτος της συμφωνίας του με τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι εξακολουθούν τις προσπάθειές τους να εξασφαλίσουν το μακροπρόθεσμο μέλλον του μεγάλου πρωταγωνιστή στην ομάδα τους.

Ο ίδιος αποφεύγει κάθε συζήτηση σχετικά με το θέμα τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν μπορεί να μην βρίσκεται στα τραπέζια συζητήσεων του ΝΒΑ, όταν σύμφωνα με το ESPN, οι Μπακς, ίσως να είναι σε θέση να του προσφέρουν την επόμενη εβδομάδα μια super-max συμφωνία αξίας μεταξύ 228 εκατομμυρίων και 244 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα το ESPN, ανέφερε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να προχωρήσει σε μία «μυστική συμφωνία» με τους Μπακς, παρόμοια με εκείνη του Πολ Τζόρτζ με τους Οκλαχόμα Θάντερ πριν από μερικά καλοκαίρια, όταν τελικά κατέληξε στους Λος ‘Αντζελες Κλίπερς. «Οι Θάντερ ανησυχούσαν για τον Πολ Τζορτζ, μήπως και φύγει. Του είπαν λοιπόν, κοίταξε γιατί δεν υπογράφεις εδώ μια μακροπρόθεσμη επέκταση. Θα είσαι μαζί μας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο αισθανθείς ότι δεν θέλεις να είσαι πια εδώ, θα συνεργαστούμε μαζί σου για να σε ανταλλάξουμε. Και ένα χρόνο μετά την επέκταση, αυτό ακριβώς συνέβη. Και χειρίστηκαν την κατάσταση με όσο το δυνατόν πιο καθαρό και ήσυχο τρόπο και οι δύο πλευρές επωφελήθηκαν», ανέφερε το ESPN.

Πολλά μπορούν σίγουρα να αλλάξουν, αλλά είναι μια επιλογή που ο 25χρονος θα μπορούσε να έχει στο τραπέζι. Σίγουρα οι Μπακς θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Giannis να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως σίγουρα επίσης οι πιθανότητες των Μπακς να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους θα εξαρτηθούν από την ομάδα που θα δημιουργήσουν, τέτοια που να μπορεί να ανταγωνιστεί για έναν τίτλο NBA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ