aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλύψεις για την υπόθεση Ουζόχο στο Δικαστήριο

Αποκαλύψεις για την υπόθεση Ουζόχο στο Δικαστήριο

Στις 29/10 θα επιβάλει το Δικαστήριο την ποινή στον Δρ. Κυριακό Γιάγκου για την πολύκροτη υπόθεση του δελτίου υγείας του τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο. Η κατηγορούσα αρχή ανάγνωσε ενώπιον του κατηγορουμένου το ιστορικό της υπόθεσης και ενημέρωσε πως τα ιατρικά έγγραφα που κατατέθηκαν για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού ανήκαν στον Νίκολας Στεφανέλι. Επίσης αναφέρθηκε πως οι Αρχές εξακρίβωσαν μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή του κ. Γιάγκου την παρατυπία.

Διαβάστε επίσης: Με εξετάσεις του Στεφανέλι είχε εκδοθεί το Δελτίο Υγείας του Ουζόχο

Στις 26/3 ο κατηγορούμενος ανέφερε πως λόγω πίεσης χρόνου έλαβε τις εξετάσεις του Στεφανέλι στο όνομα του Ουζόχο και αργότερα πήρε τις γνήσιες εξετάσεις για αντικατάσταση. Αντιλαμβανόμενος το λάθος του ζήτησε ακύρωση του δελτίου υγείας. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η αμφισβητούμενη υπογραφή του αθλητή στο έντυπο δελτίου υγείας με όνομα Ουζόχο Φράνσις δεν ήταν γνήσια. Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι η γραφή έντυπα της ιατρικής εξέτασης έγιναν από τον Κυριακό Γιάγκου.

Διαβάστε επίσης: Live: Η ποινή του Γιάγκου στο σίριαλ Ουζόχο

Από τη δικανική εξέταση του υπολογιστή ανευρέθηκαν ένας υπέρηχος καρδίας του ποδοσφαιριστή Στεφανέλι στο όνομα Ουζόχο και αντίγραφο διαβατηρίου του Ουζόχο. Όπως επίσης και βιοχημικός έλεγχος του Ουζόχο ημερομηνίας 26/1. Στις 12/2/2019 λήφθηκε κατάθεση από τον κατηγορούμενο ο οποίος τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Ο γιατρός του ΑΣΥΑ ζήτησε ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο. Στις 8/2/2019 ο κατηγορούμενος πήγε στο ΤΑΕ Αρχηγείου χωρίς όμως να δώσει οποιαδήποτε απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ