aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκάλυψε πέντε μετεγγραφές ο Κετσπάγια, κοντά σε έκτη!

Αποκάλυψε πέντε μετεγγραφές ο Κετσπάγια, κοντά σε έκτη!

Αποκαλυπτικός ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια σε ότι αφορά τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός προπονητής ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στην Cytavision και ανέφερε πως η Ανόρθωση συμφώνησε με πέντε παίκτες, ενώ είναι κοντά και σε έκτο. Επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον Θεόδωρο Βασιλακάκη. Χωρίς να κατονομάσει οι υπόλοιποι είναι οι Λόρια, Οκριασβίλι και Βγκορτς, ενώ ανακοινώθηκε ήδη ο Γκαλίτσιος.

«Σχεδόν ένα μήνα δουλεύω εγώ στην ομάδα. Όλους τους παίκτες τους διάλεξα εγώ. Έχουμε πέντε παίκτες κλειστούς, είμαστε κοντά στον έκτο. Σχεδόν ολοκληρώσαμε το 70% του ρόστερ. Θα κρατήσουμε μια-δυο θέσεις για ποιο μετά.

Διαβάστε επίσης: Live: Ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλά για όλα

Έχουμε παίκτες από Ελλάδα, από την Γεωργία, αλλά και από άλλες χώρες. Περιμέναμε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, γιατί δεν θέλαμε να ενοχλούμε. Μέχρι τώρα οι παίκτες που πήραμε υπολογίζουμε ότι είναι παίκτες ενδεκάδας. Θα φύγουν κάποιοι, άλλοι έφυγαν ήδη. Αλλά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν».

Για την περίπτωση του Βασιλακάκη ισχύει: «Ναι, ισχύει».

Για τον προϋπολογισμό που θα έχει η Ανόρθωση: «Εγώ πήγα και είπα ότι θέλω προϋπολογισμό γραμμένο πάνω στο συμβόλαιό μου. Δεν με ενδιαφέρει, μπορεί να πάρω ένα παίκτη με μισό εκατομμύριο και έναν άλλο με 50 χιλιάδες ευρώ. Έχουμε προϋπολογισμό 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχει τριπλάσιο μπάτζετ, αλλά δεν ξεχωρίζει αγωνιστικά. Τα τελευταία χρόνια το παίρνουν γιατί ξέρουν να τα παίρνουν, οι άλλοι δεν ξέρουν. Δεν είναι η διαιτησία, έχει βελτιωθεί περισσότερα απ’ όλα η διαιτησία. Είναι αυτό που έχει βελτιωθεί περισσότερο. Δεν είναι όπως παλιά που ξεκινούσαμε να πάμε στη Λευκωσία και μέναμε με δέκα παίκτες από το round about της Λάρνακας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ