aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπογοητευμένος ο Βενγκέρ!

Απογοητευμένος ο Βενγκέρ!

Απογοητευμένος ο Αρσέν Βενγκέρ, χαρακτήρισε «επιζήμια και ανησυχητική», την βαριά ήττα (3-0) που γνώρισε η Αρσεναλ χθες βράδι από την Κρίσταλ Πάλας, αφού βάζει σε κίνδυνο την παρουσία των Λοδρέζων στο επόμενο Champions League.

Μετά από πέντε ήττες σε οκτώ παιχνίδια της Premier League, η Άρσεναλ υποχώρησε από την δεύτερη στην έκτη θέση, επτά πόντους πίσω από την τέταρτη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Στα τέλη Ιανουαρίου, οι παίκτες του Αρσεν Βενγκέρ ήταν οι πλησιέστεροι αμφισβητίες της Τσέλσι, αλλά τώρα έχουν 21 βαθμούς λιγότερους και μοιράζονται την έβδομη θέση με την Εβερτον (που έχει δύο περισσότερα ματς).

«Είναι φυσικά μία επιζήμια ήττα», είπε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος έχει οδηγήσει την Άρσεναλ σε 20 διαδοχικές συμμετοχές στην πρώτη τετράδα της Premier League, μιλώντας στο Sky Sports. «Είναι πολύ ανησυχητικός και απογοητευτικός ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για εμάς, υπάρχουν συνέπειες για τις πιθανότητες μας να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Κάθε ήττα είναι μια μεγάλη ανησυχία. Έχω βρεθεί σε πάνω από 1.100 παιχνίδια με την Άρσεναλ και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Οι αντίπαλοί μας κέρδισαν όλες τις αποφασιστικές μονομαχίες, ήταν πολύ πιο επικίνδυνοι από εμάς και βρεθήκαμε συχνά εκτεθειμένοι σε επιθέσεις τους. Μπορώ να καταλάβω τη στεναχώρια των φιλάθλων. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε πολύ γρήγορα. Είμαι απογοητευμένος και αποφασισμένος να φτιάξουμε τα πράγματα». Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Μίντλεσμπρο στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Δευτέρα πριν από ένα ημιτελικό στο FA Cup εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ