aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπογευματινή συνάντηση για τη διαιτησία

Απογευματινή συνάντηση για τη διαιτησία

Για όλα τα θέματα που αφορούν στον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports 1, ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Φανούριος: «Επικρατεί οργή και μένος»

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Δεν ήταν άθλος. Αρνούμαστε να χάσουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Η ομάδα πήγε για να κερδίσει και το αποδεικνύουν τα στατιστικά. Δεν υπολογίζαμε ότι θα μέναμε με παίκτη λιγότερο από το 15’. Θεωρούμε ότι ήταν ένα κορυφαίο κοουτσάρισμα από τον προπονητή μας. Υποκλινόμαστε στο ταλέντο του. Υπήρχαν σημεία που δεν φαινόταν ότι παίζαμε με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Είχαμε σωστή τακτική, τις δικές μας ευκαιρίες αλλά βρήκαμε μπροστά μας ένα δυνατό αντίπαλο που έπαιξε για την ιστορία του και μπράβο του».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Δύσκολο παιχνίδι με τη συμπολίτιδα, δεν μας αποπροσανατολίζουν τα προβλήματα που έχει».

Για τη διαιτησία: «Θα υπάρχει το απόγευμα συνάντηση για να αξιολογήσουμε το ζήτημα. Δεν απολαμβάνουμε τον σεβασμό που αρμόζει σε αυτή την ομάδα. Παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, δεν θα παραδοθούμε. Θα δούμε το απόγευμα αν θα καταγγελθεί».

Για το σθένος της ομάδας: «Η ομάδα αρνείται να χάσει, ο Αυγουστή έχει δώσει νοοτροπία νικητή που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

Για τον Γκιέ Γκιέ: «Είναι μια χαρά, πέρασε από εξετάσεις και είναι καθαρές. Αισθάνθηκε πολύ μεγάλη κούραση. Θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ