aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποφασιστικά από την αρχή

Αποφασιστικά από την αρχή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή με ποιους θα ξεκινήσει αύριο στο «ΑΕΚ Αρένα» στον επαναληπτικό με την Αμπερντίν. Το ερωτηματικό αφορά τον αντικαταστάτη του Σατσέτι, ο οποίος θα είναι ένας εκ των Πέδρο, Αλεφ. Μπορεί όμως να δούμε και κάτι διαφορετικό, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γιάκολιτς. Ο Απόλλων θα έχει το μυαλό να μη δεχθεί γκολ, από την άλλη όμως θα μπει από την αρχή δυνατά και αποφασιστικά για να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να πετύχει γρήγορο γκολ.

Οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να αποσυντονίσουν τον αντίπαλο. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία  πιστεύουν στην πρόκριση και μαζί τους πιστεύουν και οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα βρεθούν στο στάδιο της ΑΕΚ. Ο Αυγουστή μετά και το πρώτο παιχνίδι με τους Σκωτσέζους, γνωρίζει πολύ καλά το πώς μπορεί να φτάσει η ομάδα του στο ποθητό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα  και να βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής. Πρέπει όμως όλα να γίνουν σωστά, καθώς η ήττα με 1-2 στο Αμπερντίν δεν σηκώνει λάθη. Οι αμυντικοί, οι μέσοι και οι επιθετικοί δεν θα πρέπει να κάνουν πολλά λάθη και κυρίως να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους να πιστέψουν ότι μπορούν να δραπετεύσουν από την Αρένα με την πρόκριση.

Κάνοντας μια πρόβλεψη για το αρχικό σχήμα και τους ποδοσφαιριστές που θα το απαρτίζουν, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν οι Πέδρο (δεξιά), Σαντάνα  (αριστερά) και οι Γιούστε, Ρομπέρζ να συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Ο Χάμπος Κυριάκου θα είναι ο κεντρικός μέσος, ενώ δίπλα του θα είναι ο Άλεφ και πιο μπροστά ο Ντα Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μαγκλίτσα και στα άκρα ο Γιάκολιτς με τον Σκέμπρι.

Τα 5.400 εισιτήρια που έχει στη διάθεσή του ο Απόλλων για το αυριανό παιχνίδι, αναμένεται να εξαντληθούν και οι κυανόλευκοι οπαδοί με την παρουσία τους θα δημιουργήσουν πολύ καλή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους. Από την άλλη, 600 θα είναι οι οπαδοί της Αμπερντίν που θα βρεθούν στο στάδιο της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ