aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποφασισμένος για την πρόκριση!

Αποφασισμένος για την πρόκριση!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι κυπελλούχοι μας θέλουν την Παρασκευή να βρίσκονται στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.  Ο Απόλλων έχασε με 1-2 από την Αμπερντίν, αλλά επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα πως θα καταφέρουν μεθαύριο να αποκλείσουν τους Σκωτσέζους. Στο πρώτο παιχνίδι αιφνιδιάστηκαν από την Αμπερντίν, όμως στον μεθαυριανό επαναληπτικό οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να μη χάσουν την ευκαιρία. Το 1-2 είναι σκορ που μπορεί να ανατραπεί με τη βοήθεια και των φίλων του Απόλλωνα, οι οποίοι είναι σίγουρο πως θα κατακλύσουν το «ΑΕΚ Αρένα».

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα είναι στην άκρη του πάγκου…αλλά πίσω από αυτόν. Λόγω της αποβολής του στον πρώτο αγώνα θα δίνει τις εντολές του, από την κερκίδα στους Περικλή Παπαπαναγή και Μιχάλη Φανή, με την ελπίδα πως οι ποδοσφαιριστές θα τις ακολουθήσουν πιστά. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, όμως οι κυανόλευκοι έχουν τη δίψα και την ποιότητα, να προσπεράσουν το εμπόδιο της Αμπερντίν. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν από την αρχή με δύναμη για να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα. Αλλά και αν αυτό δεν συμβεί πρέπει «να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κύπριος προπονητής.

Οι Σκωτσέζοι θα προσπαθήσουν να εκνευρίσουν τον Απόλλωνα για να εκτραχύνουν και τον αγώνα, όμως οι κυανόλευκοι σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να παρασυρθούν. Ένα γκολ είναι αρκετό για να στείλει τον Απόλλωνα στον επόμενο γύρο, όμως χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση. Η άμυνα θα πρέπει να είναι συμπαγής και να μην επιτρέψει στην Αμπερντίν να δημιουργήσει φάση μπροστά από την εστία του Βάλε. Γιατί, αν οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν θα κάνουν πιο δύσκολη την αποστολή των κυπελλούχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ