aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα

Αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα

Η χθεσινή κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου δεν έκανε το χατίρι στην Ανόρθωση για να τη φέρει αντιμέτωπη με τη Δόξα και να πάρει θέση ακλόνητου φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον θεσμό η «Κυρία».

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι κληρώθηκε να αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα και το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να υπερβάλει εαυτόν για να απαιτήσει με αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό. Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:00, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στις 17:00.

Η πρώτη αντίδραση μετά την κλήρωση ήρθε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββα Πηλακούτα: «Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να διεκδικήσουμε. Ο δρόμος προς τον τελικό θα είναι δύσκολος, ο Απόλλων είναι καλή και ποιοτική ομάδα. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Θα χρειαστούμε και τη δυναμική στήριξη από τον κόσμο μας».

Η «Κυρία» έχει το ματς της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και πλέον είναι ένα ερώτημα το πώς θα αντιμετωπίσει την αναμέτρηση της Λευκωσίας ο Ρόνι Λέβι. Αν θα προτιμήσει δηλαδή να κάνει μία ή δύο επιπλέον αλλαγές, πέραν των αναγκαστικών, για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Όποια και να είναι η επιλογή του θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγάλει κανείς από το μυαλό των ποδοσφαιριστών, τον πρώτο ημιτελικό του Τσιρείου. Στις διπλές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα παίζεται όλη η χρονιά για την Ανόρθωση και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα.

Στα θετικά για την Ανόρθωση καταγράφεται το γεγονός ότι φέτος δεν έχασε από τον Απόλλωνα σε καμία από τις τρεις συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Κάτι που δείχνει ότι αν παρουσιαστεί η ομάδα του Λέβι όπως πρέπει, μπορεί να δει τον Απόλλωνα στα μάτια και να διεκδικήσει το εισιτήριο του τελικού.

Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται η πρώτη αναμέτρηση, στη Λεμεσό, όπου η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε η πρόκριση να παίζεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου με την παρουσία του κόσμου της θα προσπαθήσει να σφραγίσει θέση για τον τελικό. Σίγουρα ένα εκτός έδρας γκολ μπορεί να κάνει τη διαφορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια και στην Ανόρθωση γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τσίρειο θα τους δώσει άλλον αέρα και δυναμική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ