aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόφαση Τιμούρ για Σαντίκ, αφήνει την «τρύπα» ανοικτή ο Γκαλίτσιος

Απόφαση Τιμούρ για Σαντίκ, αφήνει την «τρύπα» ανοικτή ο Γκαλίτσιος

Χωρίς τον Γιώργο Γκαλίτσιο θα παραταχθεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης και ως εκ τούτου ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Γεωργιανός προπονητής αναμένεται πως θα επαναφέρει σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα και με βάση τις ενδείξεις θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον Μιχάλη Ιωάννου στη θέση του δεξιού μπακ. Στο «Αντώνης Καρράς» επέστρεψε ο Μπεράτ Σαντίκ, ο οποίος απουσίασε με άδεια της διοίκησης στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους.

Ο Εγγλέζου απέχει των προπονήσεων και θα μείνει εκτός. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Μετά το ματς οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν για αρκετές ημέρες άδεια για να ξεκουραστούν και να περάσουν τις γιορτές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Άλλοι θα μείνουν στην Κύπρο και άλλοι θα επιλέξουν να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους. Αυτό που προέχει όμως για όλους είναι μία καλή εμφάνιση και φυσικά η νίκη απέναντι στο Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ