aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόφαση σοκ: Τελειώνει ο Μέσι από την Εθνική Αργεντινής!

Απόφαση σοκ: Τελειώνει ο Μέσι από την Εθνική Αργεντινής!

Φανερά απογοητευμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον τέταρτο χαμένο του τελικό με την Αργεντινή, ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, προκαλώντας μέσα σε λίγη ώρα και δεύτερο σοκ στους συμπατριώτες του.

«Δεν είναι εύκολο να προχωρήσουμε σε αναλύσεις τώρα. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πρέπει να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Έχω φτάσει σε τέσσερις τελικούς, το θέλαμε πολύ, όμως δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως αυτό είναι το τέλος. Αυτό νιώθω. Η παρουσία στον τελικό δεν είναι αρκετή για εμένα προσωπικά και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους. Δεν είναι κάτι με το οποίο μπορώ να συμβιβαστώ. Χάσαμε πάλι στα πέναλτι, ενώ και εγώ από την πλευρά μου αστόχησα», ανέφερε στις δηλώσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στην Αργεντινή οι συμπατριώτες του Μέσι έχουν αρχίσει μέσα από τα social media την προσπάθεια να τον μεταπείσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ