aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το μεγάλο ζητούμενο που διαμόρφωσε τις προπονήσεις

ΑΠΟΕΛ: Το μεγάλο ζητούμενο που διαμόρφωσε τις προπονήσεις

Στον ΑΠΟΕΛ, άφησαν στην άκρη το τι έγινε ή πρόκειται να γίνει όσον αφορά στο πότε θα συνεχιστεί το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στους ποδοσφαιριστές ώστε να υπερκεράσουν το εμπόδιο ενός αντιπάλου που τους έκανε τον βίο-αβίωτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το πάθημα έγινε μάθημα; Η απάντηση αύριο βράδυ.

Η διακοπή του αγώνα της περασμένης Δευτέρας με την Ομόνοια στα αρχικά μόλις στάδια, η αλήθεια είναι πως άφησε τον ΑΠΟΕΛ πίσω από αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που αποτέλεσε τα τελευταία 24ωρα βασικό ζητούμενο για το τεχνικό τιμ, διαμορφώνοντας αναλόγως τις προπονήσεις.

Παραλλήλως, ο Αυγουστή αξιολόγησε την κατάσταση των παικτών που προέρχονταν από τραυματισμό και με βάση την αντίδρασή τους σε πολύ πιο αυξημένο ρυθμό εκγύμνασης, κατέληξε εν πολλοίς στις αποφάσεις του σχετικά με το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ