aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΠΟΕΛ τέλος, στην ακίδα η Ομόνοια  (πρόβλημα στον προσαγωγό ο Ζούνιορ)

ΑΠΟΕΛ τέλος, στην ακίδα η Ομόνοια  (πρόβλημα στον προσαγωγό ο Ζούνιορ)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Η ΑΕΛ επανέκτησε επίσης την αυτοπεποίθησή της μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (1-0). Επίσης, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν είχε τίποτε να αποδείξει, γιατί το έργο του είναι εκεί, όμως ο τρόπος που χάθηκαν οι βαθμοί στα τελευταία παιχνίδια, ενόχλησαν και τον ίδιο.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, έδωσε αμέσως το σύνθημα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ματς στο Τσίρειο πως, μπροστά τους είναι το παιχνίδι με την Ομόνοια. Η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν δύσκολη, όπως θα είναι και αυτή.

Ο Ζούνιορ υπέστη υποτροπή και δεν είναι σίγουρο αν αυτή τη φορά θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι. Αγωνίστηκε με ρίσκο και άντεξε μόλις 35 λεπτά. Ο Ζούνιορ εξετάστηκε σήμερα για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος και αναλόγως θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας. Ο Πορτογάλος στόπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και θα υποβληθεί εκ νέου αύριο σε εξετάσεις MRI για να αποφασιστεί η πορεία αποθεραπείας του.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον έξω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο μετά από κτύπημα. Ορισμένα άλλα προβλήματα από κτυπήματα δεν είναι τόσο σοβαρά για να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές εκτός προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα το ρεπό τους απόλαυσαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ