aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΠΟΕΛ: Κινήσεις για να «ξεμπλοκάρει»

ΑΠΟΕΛ: Κινήσεις για να «ξεμπλοκάρει»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά από κακές εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο η διατάραξη του ισορροπημένου κλίματος. Μέχρι ενός σημείου, αυτό είναι δικαιολογημένο σε μία ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε με το… αριστερό στη σεζόν, αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και παραλλήλως, στο πρωτάθλημα έκανε το χειρότερο ξεκίνημα κατά την τελευταία δεκαετία.

Είναι επόμενο να καταγραφούν τηλεοπτικώς και εκφράσεις που θα μαρτυρούν απογοήτευση ή δυσαρέσκεια. Όπως η αντίδραση των Ντιεμερσί Εντογκαλά και Ομέρ Ατζίλι, τη στιγμή που έγιναν αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ερμή. Στον ΑΠΟΕΛ είπαν πως είναι απόρροια της απόδοσής τους και των αποτελεσμάτων, βγάζοντας μία έντονη αντίδραση για την οποία απολογήθηκαν. Όταν δεν βγαίνουν όσα θέλεις στον αγωνιστικό χώρο, παίρνεις νίκες με το σταγονόμετρο, στην πορεία θα καταγραφούν κι οι ανάλογες γκριμάτσες.

Ούτε τα αποτελέσματα βοήθησαν για να ανέβει η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και μοιραία, η πίεση αυξήθηκε. Ο κόσμος αντιδρά, ζητεί άμεση βελτίωση και περιμένει. Την ίδια ώρα, εντοπίζει πως ούτε ξεκάθαρη «ραχοκοκαλιά» υπάρχει για να δέσει το σύνολο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να βοηθήσει τους παίκτες γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει υποπέσει σε λάθη. Είναι κομβικό να έρθει η νίκη στο παιχνίδι με την Πάφος FC που θα διεξαχθεί την Κυριακή, διότι με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν χρόνο άπαντες και ίσως… ξεμπλοκάρουν.

Οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν χθες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» πιάνοντας δουλειά ενόψει του εντός έδρας αγώνα για την 7η αγωνιστική. Το ρόστερ, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακό στις περισσότερες θέσεις, επομένως το ζητούμενο είναι να «δέσουν» τα κομμάτια του παζλ. Ο Ελλαδίτης προπονητής στηρίζεται από τη διοίκηση, αλλά σίγουρα δεν έχει την άνεση του περασμένου μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ