aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Απόδραση» για Μπάγερν, λέει αντίο η Άντερλεχτ! (vid)

«Απόδραση» για Μπάγερν, λέει αντίο η Άντερλεχτ! (vid)

Βρήκε τον τρόπο και… ξεκλείδωσε την Άντερλεχτ η Μπάγερν Μονάχου! Η ομάδα του Χάινκες επικράτησε 2-1 μέσα στο Βέλγιο, σε ένα ματς όπου ουσιαστικά δεν είχε υψηλό κίνητρο, αφού είχε ήδη προκριθεί και το μόνο που την ενδιέφερε είναι το πού θα τερματίσει στο τέλος της φάσης των ομίλων.

Οι Βαυαροί, λοιπόν, έφτασαν τους 12 βαθμούς, αλλά χρειάζονται το… όγδοο θαύμα για να «κλέψουν» την πρωτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι στο +3. Ουσιαστικά, θέλουν νίκη με… τέσσερα γκολ κόντρα στους Γάλλους τη τελευταία αγωνιστική στο Μόναχο!

Την ίδια ώρα ελαχιστοποιήθηκαν οι όποιες ελπίδες του βελγικού συλλόγου για το εισιτήριο του Europa League. Κι αυτό γιατί έμεινε στο -3 από τη Σέλτικ, την οποία αντιμετωπίζει στο νήμα, μέσα στη Σκωτία, σε ένα παιχνίδι όπου χρειάζεται διπλό με… τρία γκολ διαφορά, αφού στο μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί με σκορ 3-0.

Ο… ξανθός Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 51’, ο Χανία απάντησε οκτώ λεπτά αργότερα, αλλά στο 77’ με ωραία κεφαλιά «χτύπησε» ο Τολισό και χάρισε το διπλό στην Μπάγερν Μονάχου.



Τα αποψινά αποτελέσματα

Άντερλεχτ-Μπάγερν Μονάχου 1-2 (63’ Χανί – 51’ Λεβαντόφσκι, 77’ Τολισό)

Παρί Σεν Ζερμέν-Σέλτικ 7-1 (9’, 22’ Νεϊμάρ, 28’, 79’ Καβάνι, 35’ Εμπαπέ, 75’ Βεράτι, 80’ Ντάνι Άλβες – 1’ Ντεμπελέ)

Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες

Παρί Σεν Ζερμέν 15 (24-1)

Μπάγερν Μονάχου 12 (10-5)

Σέλτικ 3 (5-17)

Άντερλεχτ 0 (1-17)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ