aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόδοση δικαιοσύνης έστω και... αργά στο Βόλφσμπουργκ

Απόδοση δικαιοσύνης έστω και… αργά στο Βόλφσμπουργκ

Μετά από ένα επεισοδιακό ματς -τελευταίο που διεξάγεται ημέρα Δευτέρα για τη φετινή σεζόν- με το οποίο έπεσε η αυλαία της 30ης αγωνιστικής στη Bundesliga, Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήρθαν ισόπαλες με 1-1. 

Αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί την πρώτη, δεδομένων των δύο δοκαριών αλλά και της γενικότερης παρουσίας που είχε, ενώ παράλληλα διατήρησε την δεύτερη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας κι «άνοιξε» τη διαφορά της από την πέμπτη Γκλάντμπαχ στους τέσσερις πόντους.

Το ματς

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν νωχελικό, αλλά από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μετά είδαμε τα… πάντα εκτός από γκολ. Ευκαιρίες, τραυματισμό, διαμαρτυρίες -δικαιολογημένες πιθανότατα- για πέναλτι…

Οι «λύκοι» έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 10’, με τον Χασέμπε να διώχνει όμως πάνω στη γραμμή το σουτ του Βέγκχορστ. Ενώ, ήταν ξανά εκείνοι που απείλησαν μετά την συμπλήρωση του ημιώρου, με την κεφαλιά του Γκέρχαρντ να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία από πλευράς «αετών» καταγράφηκε στο 34ο λεπτό, με τον Ρόντε να σεντράρει -μάλλον- για τον Γιόβιτς, αλλά τον Πασιένσια να… προλαβαίνει τον συμπαίκτη του και να κάνει αυτός την κεφαλιά, αστοχώντας για λίγο!

Ο Μεχμέντι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τραπ, που απέκρουσε εντυπωσιακά στο 35’ το δύσκολο σουτ του επιθετικού της Βόλφσμπουργκ, η οποία μετά από δύο λεπτά έχασε διπλή ευκαιρία. Με τον Βέγκχορστ αρχικά και στον Μπρουκς στη συνέχεια της φάσης να μην σκοράρουν.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει και το 0-1 στην εξέλιξη της φάσης, με τον Τραπ να βγάζει τον Κόστιτς στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ του από θέση μέσα αριστερά πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Περβαν…

Ενώ και η τελευταία αξιόλογη φάση σημειώθηκε από την Άιντραχτ, με τον Περβαν να αποκρούει ενστικτωδώς με το ένα χέρι την κεφαλιά του Πασιένσια, στο 41ο λεπτό και τον Γκίντσεκ να διαμαρτύρεται για ανατροπή του εντός περιοχής από τον Άμπραχαμ αλλά τον ρέφερι Φριτς να μην… συγκινείται.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάλαβαν νωρίς ότι… δεν ήταν η μέρα του σήμερα, καθώς η κεφαλιά του Κνόχε στο 57’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μεχμέντι από δεξιά κι ενώ ο Τραπ είχε νικηθεί, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του αντίπαλου τέρματος!

Ακολούθησε και δεύτερο δοκάρι για τη Βόλφσμπουργκ, στο 64ο λεπτό, με το σουτ του Άρνολντ «με τη μία» έξω από την περιοχή, να περνάει ανάμεσα από πολλά σώματα και να σταματάει στο δεξιά δοκό της εστίας του Τραπ!

Ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας από την Φρανκφούρτη κατάφερε να αποκρούσει τόσο το σουτ του Βέγκχορστ σε αντεπίθεση στο 74’ όσο και το νέο μακρινό σουτ του Άρνολντ, δύο λεπτά αργότερα, διατηρώντας το μηδέν στα μετόπισθεν…

Και σαν να μην έφτανε αυτό, από το… πουθενά η Άιντραχτ κατάφερε να προηγηθεί κιόλας στο σκορ, όταν από το μακρινό σουτ του Κόστιτς και… καραμπόλα, η μπάλα έφτασε στον Ντε Γκουζμάν, ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Περβαν, κάνοντας το 0-1 στο 78ο λεπτό!

Ωστόσο, η… θεία δίκη δεν επέτρεψε την ήττα της Βόλφσμπουργκ, με τον Κλάους που είχε μπει αλλαγή στο 86’ να φεύγει στην
αντεπίθεση από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή να σεντράρει για τον Μπρουκς ο οποίος… δίκην σέντερ φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1, στο 90’.

Ενώ ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να «υπογράψει» και την ολική ανατροπή για την ομάδα του αλλά η κεφαλιά του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ένα ακόμα κόρνερ, πέρασε τελικά άουτ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ