aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποδοχή ταυτοποίησης από τον Συ.Φ.ΑΕΛ για το καλό της ομάδας

Αποδοχή ταυτοποίησης από τον Συ.Φ.ΑΕΛ για το καλό της ομάδας

Μπορεί ως επί το πλείστο οι οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων να μην δέχονται την ταυτοποίηση, όμως το παιχνίδι της ΑΕΛ στην Λάρνακα είναι κρίσιμο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Έτσι ο Συ.Φ.ΑΕΛ πήρε την απόφαση πως θα βρίσκεται στην «ΑΕΚ Αρένα» αποδεχούμενος τα μέτρα ταυτοποίησης που πάρθηκαν εδώ και καιρό από την ομάδα της Λάρνακας και την Αρχή του γηπέδου. Η απόφαση πάρθηκε χθες στην ανοικτή συνέλευση του Συ.Φ.ΑΕΛ. Η πλειοψηφία των μελών της Θύρας 3 με γνώμονα πως ο κόσμος πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο αποφάσισε να αποδεχθεί τα μέτρα.

«Ο Συ.Φ.ΑΕΛ θα δώσει μαζικό παρών στην “ΑΕΚ Αρένα” για να στηρίξει την ομάδα μας στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στην ανοιχτή συνεδρία και μετά από ψηφοφορία των μελών, η πλειοψηφία αποφάσισε ότι ο Συ.Φ.ΑΕΛ θα είναι εκεί. Η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί μόνη και ο αντίπαλος απλά θα απολαύσει μια παράσταση όπως ο Συ.Φ.ΑΕΛ ξέρει να δίνει. Σημαντική η απόφαση αυτή για τον σύνδεσμο μας καθώς υπήρχε το θέμα της ταυτοποίησης ως γνωστό. Η αγάπη για την ομάδα και η αποφασιστικότητα ότι η ΑΕΛ φοβάται κανένα επικράτησαν και όλοι μαζί πάμε για το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της χρονιάς στο πρωτάθλημα. Απλά και ΑΕΛίστικα», τονίζεται μεταξύ άλλων σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Anatoliki.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ