aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποδεκατισμένη η Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό

Αποδεκατισμένη η Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλά και σημαντικά είναι τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν στην Ανόρθωση αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι που είναι αύριο, εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το ματς με τον ΑΠΟΕΛ έφερε νέες τιμωρίες μιας και δέχθηκαν κίτρινες κάρτες οι Καλτσάς και Αρτυματάς και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό.

Λόγω καρτών, που συμπλήρωσε με τη Δόξα, εκτός θα είναι και ο Νταουσβίλι. Αν προσθέσουμε και την απουσία του Μαργκάσα που είναι τραυματίας, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ο Κετσπάγια θα έχει μεγάλο θέμα στο κέντρο. Εκεί όπου λογικά θα δούμε τους Ιωάννου, Βασιλακάκη και Ράγιος, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Ανανίντζε. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Χριστοφή μιας και δεν θα είναι απίθανό να τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού απέναντι στον Ολυμπιακό. Έτσι, είναι ορατό το ενδεχόμενο ακόμη και να δούμε βασικούς και τους δυο νεοφερμένους αν και ο Ανανίντζε είναι ακόμη λίγο πίσω. Ο Λόρια που έχει ένα πρόβλημα στη μύτη δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Οκριασβίλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ