aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποχωρεί ο Ράμος από την Ρεάλ με έναν… όρο

Αποχωρεί ο Ράμος από την Ρεάλ με έναν… όρο

Τίτλοι τέλους φαίνεται να μπαίνουν στην σχέση του Ράμος και της Ρεάλ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» ο πρώτος ζήτησε να του επιτραπεί να αποχωρήσει με προορισμό την Κίνα. Ο Ισπανός στόπερ δείχνει έτοιμος να αλλάξει παραστάσεις και έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρεάλ με έναν όμως… αστερίσκο.

Οι «Μαδριλένοι» έχουν δώσει το ΟΚ στον Ισπανό ώστε να ψάξει την επόμενη του ομάδα, με μοναδική απαίτηση ο 33χρονος να φέρει μια πρόταση Μαμούθ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ όπως και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ότι μπορεί να επωφεληθεί οικονομικώς και γι’ αυτό ψάχνει τρόπο να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί.

Και όλα αυτά την στιγμή που οι μετοχές του αρχηγού της «Βασίλισσας» στην ευρωπαϊκή αγορά έχουν εκτοξευθεί, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του. Οι εξελίξεις στην «Βασίλισσα» πάντως είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις για το μέλλον του αρχηγού της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ