aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποχωρεί ο Πάρης Ανδρέου με συγκινητικό «αντίο»!

Αποχωρεί ο Πάρης Ανδρέου με συγκινητικό «αντίο»!

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας και τέως οικονομικός υπεύθυνος και υπεύθυνος οικονομικών κριτηρίων της UEFA του σωματείου, Πάρης Ανδρέου, ανακοίνωσε την αποχώρηση του, μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, με την ανάρτηση αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω και επίσημα ότι μετά από έξι έτη παρουσίας μου ως οικονομικός υπεύθυνος και υπεύθυνος οικονομικών κριτηρίων της UEFA του σωματείου μας Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ήρθε η ώρα για να αποχωρήσω και να παραδώσω την σκυτάλη, σε ένα Δ.Σ. που εμπιστεύομαι πλήρως.

Εκτιμώ ότι στα χρόνια αυτά έγινε τεράστια συλλογική δουλεία από όλα τα μέλη των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων και του προσωπικού του γραφείου για να μπορέσει το σωματείο να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται σήμερα. Οικονομικά βιώσιμο, σωστά δομημένο και ποδοσφαιρικά αναγεννημένο. Όλοι μαζί, διοίκηση, προσωπικό και ο υπέροχος ερυθρόλευκος κόσμος μας, έδωσαν τα πάντα για να καταφέρουμε ένα θαύμα. Και το καταφέραμε. Και που είστε… τα καλύτερα έρχονται…

Και όπως ένας πιστός στρατιώτης, πάντα θα είμαι δίπλα στην ομάδας μας. Ραντεβού την Παρασκευή στο δικό μας σπίτι, στο “Αμμόχωστος-Επιστροφή”. Δεν θα σε αφήσουμε μόνη ποτέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ