aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποχαιρέτησε τον Απόλλωνα: «Δεν θα ευχηθώ καλή τύχη γιατί...»

Αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα: «Δεν θα ευχηθώ καλή τύχη γιατί…»

Ο Ιωακείμ Ιωακείμ (δεξιά στη φωτό) ο οποίος βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα ως γυμναστής, αποχαιρετά μέσω της πιο κάτω ανάρτησης την οικογένεια των κυανόλευκων, καθώς αποτελεί παρελθόν όπως επίσης και ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή και ο Χρίστος Γερμανός (α’ βοηθός προπονητή).

Αναλυτικά:

«Με την επίσημη διακοπή συνεργασίας μου με την ομάδα, μετά από εφτά χρόνια (τέσσερα στην β’ ομάδα και τρία στην α’ ομάδα) νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δουλέψαμε μαζί αυτά τα χρόνια.

Σε όλο το προσωπικό στο Κολόσσι, στην ομάδα της Μεσολογγίου, σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, στον διευθυντή κ. Παπαγιάννη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Νίκο Κίρζη για την εμπιστοσύνη του όλο αυτό το διάστημα.

Κρατάω τα 34 Ευρωπαϊκά παιχνίδια, 17 ταξίδια, 34 μαγικές βραδιές. Δεν θα ευχηθώ καλή τύχη γιατί δεν πιστεύω στην τύχη. Θα ευχηθώ καλή δουλειά. Θα ευχηθώ σκληρή δουλειά. Θα ευχηθώ σωστή δουλειά.

Σ’ ευχαριστώ Απόλλων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ