aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό Ζιρού μέχρι Λακαζέτ: Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Τζέκο στη Ρόμα

Από Ζιρού μέχρι Λακαζέτ: Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Τζέκο στη Ρόμα

Μπορεί να μην αποχώρησε τον Ιανουάριο, όμως το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι. Για τον Εντίν Τζέκο ο λόγος, με τον Βόσνιο επιθετικό να ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη Ρόμα μετά από μία πενταετία, την ώρα που οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν κυκλώσει πέντε ονόματα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποκτηθούν για να αντικαταστήσουν τον έμπειρο φορ.

Πρώτη επιλογή φέρεται να αποτελεί ο Ολιβιέ Ζιρού, διακαής πόθος του Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ, που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι σε λίγους μήνες. Η κατάσταση παρουσιάζεται ως προχωρημένη, με τον γενικό διευθυντή των «τζιαλορόσι», Τιάγκο Πίντο, να συζητά με τον ατζέντη του Γάλλου προ ημερών.

Καλή γνώμη φαίνεται πως υπάρχει και για τον Λούκα Γιόβιτς, που δεν υπολογίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ ένα από τα βαρύτερα ονόματα της λίστας είναι αυτός του Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο Γάλλος φορ ενδέχεται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ το καλοκαίρι και οι Ρωμαίοι τον έχουν στα υπόψιν.

Λιγότερο… φανταχτερές περιπτώσεις, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες, είναι αυτές των Ντούσαν Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα) και Αλεξάντερ Ίσακ (Σοσιεδάδ) που έχουν από 12 γκολ έκαστος φέτος σε Serie A και La Liga αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ