aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό… ύλη υψηλών προδιαγραφών ο Απόλλων

Από… ύλη υψηλών προδιαγραφών ο Απόλλων

Ο Απόλλων είναι από… φτιαγμένος από πολύ καλά υλικά. Κάποιοι θα πουν πως κουβαλά και μια δόση τύχης. Όλα αυτά ακούγονται κοινότυπα. Γιατί είναι αλήθεια πως για να φθάσει εδώ που είναι τώρα, μόνο τυχαία πορεία δεν έχει. Κάνει αγώνα εδώ και 3-4 χρόνια. Δεν ξέρει κανείς αν στο τέλος της διαδρομής καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο, όμως έχει τα κότσια να μη χάνει όταν ακόμη είναι κοντά στην ήττα.

Και λογικά οι αντίπαλοί του για να τον κερδίσουν θα πρέπει να χύσουν ποτάμια ιδρώτα για να καταβάλουν την αντίστασή του. Ο Απόλλων έχει αποκτήσει πλέον τον χαρακτήρα της ομάδας που ξέρει να αποφεύγει τις λακκούβες. Προχθές, το παιχνίδι είχε πολύ ανώμαλη διαδρομή, δεν είχε ούτε και τον κόσμο στο πλευρό του, όμως νίκησε και απέδειξε πως ξέρει καλά να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης κατέβηκε στο τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια. Ήταν χαρούμενος, όχι μόνο για το τρίποντο, αλλά πιο πολύ για τις αντοχές που έδειξε η ομάδα του. Η ύλη που διαθέτει είναι υψηλών προδιαγραφών και αυτό θα κάνει πιο εύκολο τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ