aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό του… κάζου τα δόντια γλίτωσε η Λίβερπουλ!

Από του… κάζου τα δόντια γλίτωσε η Λίβερπουλ!

Όλους εκείνους τους λόγους που αναγκάζουν, φέτος, τους οπαδούς της σε… κατανάλωση ηρεμιστικών έδειξε η Λίβερπουλ!

Μόλις μια βδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ, οι «κόκκινοι» κόντεψαν να πάθουν… κάζο ολκής απέναντι στη χειρότερη ομάδα της Premier League εκτός έδρας, την Μπέρνλι, που έχει… μηδέν νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες μακριά από το γήπεδό της. Κατάφερε, ωστόσο, να πάρει τη νίκη (2-1), έστω και με την ψυχή στο στόμα, και να μειώσει στον… πόντο της διαφορά της από Σίτι και Τότεναμ -που έχουν ματς λιγότερο, λόγω των αγώνων τους στο Κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι ξέραναν το «Άνφιλντ» με τον Μπαρνς στο 7’, με τον Βαϊνάλντουμ να ισοφαρίζει σε κομβικό σημείο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο και έπειτα από… πολύ ζόρι, ο Εμρέ Τσαν έφερε «τούμπα» τους «κλάρετς», που δεν τα παράτησαν όμως, μοιράζοντας… υπογλώσσια στους οπαδούς των ”reds”, που τραβούσαν τα μαλλιά τους! Τελικά, έμεινε το 2-1 και η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, αφενός παρέμεινε σε τροχιά Champions League και αφετέρου, στο «κυνήγι» της απευθείας εισόδου στα… αστέρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ