aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό τον Αργύρη Γαβαλά στον Ντούσαν Κέρκεζ!

Από τον Αργύρη Γαβαλά στον Ντούσαν Κέρκεζ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέρα από το κύπελλο, που πανηγύρισε προ διετίας με την ΑΕΛ, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει να λέει και για το χρονικό διάστημα παρουσίας του στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας. Είναι ο προπονητής με τη μεγαλύτερη χρονική παρουσία, μετά το 1956 και τον Αργύρη Γαβαλά. Τότε, ο Ελλαδίτης προπονητής κάθισε στον πάγκο της ΑΕΛ από το 1948 έως το 1956. Ο Κέρκεζ έχει ξεπεράσει τα τρία χρόνια παρουσίας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των γαλαζοκιτρίνων. Ανέλαβε στις 5 Μαρτίου 2018. Μετά από αρκετές δεκαετίες, η ΑΕΛ διατηρεί για τόσο χρονικό διάστημα έναν προπονητή στον πάγκο της.

Ο αμέσως προηγούμενος τεχνικός ήταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στην πρώτη του θητεία, όταν ανέλαβε τον Ιούλιο του 2000 και παρέμεινε έως τον Σεπτέμβριο του 2002. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, προπονητής που οδήγησε την ΑΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012, ήταν στον πάγκο της ομάδας για ενάμισι χρόνο (Μάρτιος 2011-Οκτώβριος 2012).

Πλέον, ο Βόσνιος προπονητής προσδοκεί να πανηγυρίσει δεύτερο τίτλο με την ΑΕΛ. Η ομάδα του είναι εντός και των δύο στόχων. Στο πρωτάθλημα είναι στη δεύτερη θέση και στο -4 από την κορυφή, έξι στροφές πριν το τέλος της σεζόν και στα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ