aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό το τρίψιμο των ματιών στο «αχ και βαχ»

Από το τρίψιμο των ματιών στο «αχ και βαχ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπέρδεψε λίγο τους οπαδούς της η ΑΕΛ με την προψεσινή εμφάνισή της απέναντι στην Αλκή (4-2). Πήρε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο και ανέβηκε πάλι στην 5η θέση, όμως εκείνο το διάστημα στην αρχή της επανάληψης, στο οποίο δέχθηκε δύο γκολ και παρουσίασε χαλάρωση και αδυναμία έφερε ένα προβληματισμό. Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, που ήταν φανταστική και έκανε τους οπαδούς της, όσους ήταν στο γήπεδο και τους άλλους που παρακολουθούσαν τηλεοπτικά, να τρίβουν τα μάτια τους.

Διαβάστε επίσης: Ορίστηκε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Η ομάδα της Λεμεσού ήταν ισοπεδωτική στο πρώτο ημίχρονο, χορταστική σε θέαμα και γκολ. Ήταν το καλύτερο ημίχρονο της ομάδας του Μπαλταζάρ στην τρέχουσα περίοδο. Οι Μάνουελ Τόρες, Χουάν Ρομάν και Νταβίντ Τεξέιρα σημείωσαν από ένα γκολ και γενικά οι κινήσεις τους άλλαξαν το χρώμα της ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι ήσαν γρήγοροι, ποιοτικοί και αποτελεσματικοί. Μέσα σε ένα τρίλεπτο η Αλκή μείωσε (48′ και 50′) και κάπου εκεί γεννήθηκαν ερωτηματικά. Στο 65’ όμως ο κεντρικός αμυντικός Τεϊσέιρα πέτυχε το τέταρτο γκολ και η καρδιές των φίλων της ΑΕΛ πήγαν στις θέσεις τους.

Διαβάστε επίσης: Πανικός στη βαθμολογία!

Οι νέοι ήσαν ωραίοι και έδειξαν πως θα βοηθήσουν. Οι Τόρες και Ρομάν φανέρωσαν δείγματα του ταλέντου τους και ασφαλώς με εμφανίσεις όπως αυτές του πρώτου ημιχρόνου, μπορούν να ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο των γαλαζοκιτρίνων. Στην επανάληψη και μετά το τέταρτο γκολ, η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες και για ένα πέμπτο, όμως πιο πολύ εκείνο που ενδιέφερε όλους, ήταν να μην διακινδυνέψουν άλλο τη νίκη τους.

Διαβάστε επίσης: ΣΚΑΛΙ για πιο ψηλά

Εκεί που διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα, ήταν στο ανασταλτικό κομμάτι, κάτι που αξιοποίησε η «Αθάνατη». Η νίκη όμως είναι νίκη, τα χαμόγελα μπορούν να αντέξουν μέχρι το τέλος, αν οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στη συνέχεια την εικόνα του πρώτου μέρους. Ακολουθούν πιο δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα, το Σάββατο και πάλι στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ