aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό το κακό στο χειρότερo η Άρσεναλ, ήττα και από τη Μπράιτον (video)

Από το κακό στο χειρότερo η Άρσεναλ, ήττα και από τη Μπράιτον (video)

Μια ατελείωτη κατηφόρα! Η Άρσεναλ δείχνει ανήμπορη να ανακάμψει και, παρά την αλλαγή στον πάγκο, αδυνατεί να βρει λύσεις! Αποτέλεσμα; Νέα κακή εμφάνιση, ήττα από την Μπράιτον με σκορ 2-1 εντός έδρας και… έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ δίχως νίκη! 

Στο δεύτερο ματς με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ στον πάγκο, οι Λονδρέζοι παρουσίασαν τις γνωστές, αμυντικές τους δυσκολίες και το πλήρωσαν! Η Μπράιτον στο 36’ πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Γουέμπστερ και κυριάρχησε στο γήπεδο. Ακόμη και τη στιγμή της ισοφάρισης με τον Λακαζέτ στο 50’, οι περισσότεροι περίμεναν ότι η Άρσεναλ θα έπαιρνε τα πάνω της! Αμ δε… Η Μπράιτον συνέχισε να απειλεί και εν τέλει επιβραβεύθηκε με το γκολ του Μαουπάι στο 80’!

Και όμως η Μπράιτον ήταν να σαν να έπαιζε… εντός έδρας. Τόση αυτοπεποίθηση είχε ή μάλλον… τόσο κακή ήταν η Άρσεναλ! Πραγματικά, οι «κανονιέρηδες» δεν κατάφεραν σχεδόν σε κανένα σημείο του ημιχρόνου να προβληματίσουν την αντίπαλη άμυνα. Η Μπράιτον ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, κυριάρχησε ξεκάθαρα, είχε την κατοχή και δημιούργησε καλές ευκαιρίες. Μία από αυτές στο 36’ της έδωσε και το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Γουέμπστερ! Από τη μεριά της, η ομάδα του Λιούνγκεμπεργκ φανέρωσε ξανά την αδυναμία της στην άμυνα, ενώ και στη γραμμή κρούσης ο Ομπαγεγιάνγκ είχε… εξαφανιστεί από τον Μπερν! Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την Μπράιτον.

Στο δεύτερο ημίχρονο… σαν κάτι να άλλαζε. Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η γρήγορη ισοφάριση των γηπεδούχων στο 50’ με την κοντινή κεφαλιά του Λακαζέτ. Ηταν η στιγμή που το ματς άνοιξε. Η Μπράιτον επιχείρησε να απαντήσει γρήγορα, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ λίγο μετά ο Λουίζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ – σωστά- αφού πέντε παίκτες της Άρσεναλ πιάστηκαν σε θέση οφσάιντ…

Και αν κάνεις περίμενε ότι η Άρσεναλ θα κυριαρχούσε στα επόμενα λεπτά ή ότι η Μπράιτον θα περιόριζε τις επιθετικές της επελάσεις, έκανε λάθος. Το αντίθετο… Οι φιλοξενούμενοι δεν φοβήθηκαν σε καμία περίπτωση την ισοφάριση των γηπεδούχων και συνέχιζαν να απειλούν. Το πείσμα που επέδειξαν εν τέλει τους επιβράβευσε, αφού στο 80’ ο Μαουπάι… σίγησε ξανά το «Emirates» και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Όση προσπάθεια και αν κατέβαλε στο τέλος η Άρσεναλ δεν στάθηκε αρκετή για να αποτρέψει την ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ