aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό την Ρόζενμποργκ στον Απόλλωνα, το «εξάρι» του Σωφρόνη

Από την Ρόζενμποργκ στον Απόλλωνα, το «εξάρι» του Σωφρόνη

Προ των πυλών του Απόλλωνα βρίσκεται η τρίτη χειμερινή μετεγγραφή. Οι «γαλάζιοι» θα εξαντλήσουν τις τέσσερις μετεγγραφές που τους επιτρέπουν οι κανονισμοί στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, καθώς μετά τους Ματέι και Μπένσοπ είναι σε προχωρημένες επαφές για απόκτηση του Σέρβου μέσου Ντζιόρτζε Ντένιτς.

Ο 23χρονος ανασταλτικός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται ως «εξάρι» και ως «οκτάρι» την τελευταία διετία ήταν στην Ρόζενμποργκ, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 17 συμμετοχές. Τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του ήταν στην πατρίδα του και την Ραντ, με εξαίρεση ένα εξάμηνο από τον Ιανουάριο του 2016 έως το Μάη της ίδιας χρονιάς. Στην Ραντ Βελιγραδίου μέτρησε συνολικά 86 συμμετοχές και εννέα τέρματα.

Το συμβόλαιό του με την Κοπεγχάγη λήγει τον Δεκέμβριο του 2021, εντούτοις οι Νορβηγοί δεν είναι αρνητικοί σε παραχώρησή του, αφού δεν ήταν στις βασικές επιλογές. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα, ενώ θυμίζουμε ότι ο Απόλλων κινείται για την προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ