aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό την κόλαση στον παράδεισο και ζωντανή για το «καρέ» η Σίτι!

Από την κόλαση στον παράδεισο και ζωντανή για το «καρέ» η Σίτι!

Όλα πήγαιναν στραβά για τη Σίτι που αντίκρισε κατάματα το μεγάλο «κάζο» να μείνει εκτός Κυπέλλου Αγγλίας από τη Σουόνσι της Championship.

Ωστόσο, πέρα από τη δεδομένη ποιότητα, η ομάδα του Γκουαρντιόλα έδειξε ότι έχει και ψυχή, καθώς κατάφερε σε 20 λεπτά να πετύχει τρία γκολ στην έδρα της Σουόνσι (2-3) και να παραμείνει ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης τεσσάρων τροπαίων, έχοντας ήδη σηκώσει το Λιγκ Καπ.

Το δεδομένο είναι ότι η Σίτι μπήκε στην αναμέτρηση με μπλαζέ ύφος, νομίζοντας ότι οι Ουαλοί θα τους αφήσουν να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα. Μόλις στο 29’, η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, είχε διαμορφώσει ήδη το 2-0, με πέναλτι του Γκράιμς στο 20’ και γκολάρα του Σελίνα πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος άρχισε η αντεπίθεση από τα πόδια του Μπερνάντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό στο 69’ μείωσε σε 2-1, ενώ στο 78’ ο Στέρλινγκ κέρδισε ένα μάλλον πολύ αυστηρό πέναλτι, το οποίο οδήγησε στο αυτογκόλ του γκολκίπερ Νόρντφελντ, καθώς η μπάλα από την εκτέλεση του Αγκουέρο χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στα πόδια του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 88’, με τον Μπερνάντο Σίλβα να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Αγκουέρο με κεφαλιά-ψαράκι να στέλνει τη Σίτι στα ημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ