aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό την «άσπρη βούλα» η Λιόν!

Από την «άσπρη βούλα» η Λιόν!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Λιόν επικράτησε 2-0 της Καέν στο «Ζερλάν» και έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα απολαμβάνοντας την κορυφή. Μπορεί να είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας (69%) και 21 (7) τελικές έναντι μόλις 7 (1), όμως χρειάστηκε ένα πέναλτι για να ανοίξει το σκορ και να βάλει «φωτιά» στην εξέδρα.

Ο Σαντινί έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο,τι δεν μπόρεσε να πετύχουν οι Τολισό και Φεκίρ, το έκανε ο Λακαζέτ στο 31’ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 1-0. Ο βομβαρδισμός των «Λιονέ» συνεχίστηκε και το ημίχρονο έκλεισε μόνο με ένα γκολ διαφορά.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τις ευκαιρίες να είναι πάρα πολλές και την άμυνα της Καέν να παλεύει για να επιβιώσει. Τελικά, το γκολ ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε νέο πέναλτι. Ο Μπεν Γιούσεφ ανέτρεψε τον Φερί και ο Λακαζέτ ήταν για ακόμα μία φορά εύστοχος για το τελικό 2-0.

Λιόν (Ζενεσιό): Λόπες, Γιανγκά-Εμπιβά, Ενκουλού, Ράφαελ, Ρίμπους, Γκοναλόν, Τολισό, Νταρντέρ (81’ Φερί), Φεκίρ (71’ Βαλμπουενά), Κορνέ (86’ Γκρενιέ), Λακαζέτ.

Καέν (Γκαράντ): Βερκούτρ, Νταμπό (57’ Ζενεβουά), Μπεν Γιούσεφ, Γιαχία, Ιμορού (53’ Μπεσά), Καραμό, Ροντελέν, Ντα Σίλβα, Φερέ, Ντελαπλάς (78’ Μάλμπρανκ), Σαντινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ