aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Από τα €5.900.000 τώρα είμαστε στις €800.000»

«Από τα €5.900.000 τώρα είμαστε στις €800.000»

Αναμένουν την απάντηση του Τιάγκο στη Νέα Σαλαμίνα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) με τις ενδείξεις να είναι θετικές. Ωστόσο αναφέρθηκε και στο χρέος της ομάδας, τονίζονται πως η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για το χρέος: «Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σταθερή οικονομική πορεία. Γνώριζε και ο κόσμος ότι θα ήταν μια περίοδος εξυγίανσης. Προσπαθούμε να κάνουμε πιο μικρούς προϋπολογισμούς με απώτερο σκοπό την πλήρη εξόφληση των χρεών. Το χρέος είναι στις 800.000 ευρώ. Στις 15 Μαϊου θα είναι η συνέλευση και ο κόσμος θα μπορεί να λύσει τις απορίες του κόσμου. Έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Θυμίζω ότι το 2012 το χρέος ήταν στα 5.9 εκ. ευρώ. Η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει την προσπάθεια για να εξαλειφθεί το χρέος, διεκδικώντας και κάτι παραπάνω. Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει υποχρεώσεις προς κανένα ποδοσφαιριστή, αλλά προς τρίτους. Θα πρέπει να συνεχιστεί η στήριξη από τον κόσμο».

Για τον Κίνγκσλεϊ: «Έχει ένα οικογενειακό πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε».

Για τον Τιάγκο: «Έχουμε μιλήσει και μέχρι την επόμενη βδομάδα θα έχουμε την απάντηση του. Έχουμε θετικές ενδείξεις και ευελπιστούμε ότι θα μείνει στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ