aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Aπό τα χειρότερα πέναλτι στην ιστορία...»

«Aπό τα χειρότερα πέναλτι στην ιστορία…»

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

«Κάποιος πρέπει να πάρει τη σφυρίχτρα από τον διαιτητή Αρτιόμ Κούτσιν! Τι έκανε ο Καζάκος ρέφερι; Έδωσε ένα από τα χειρότερα πέναλτι στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προκαλώντας χάος στην Λεμεσό», έτσι αρχίζει δημοσίευμα της ελλαδική ιστοσελίδας «Sdna.gr» σχετικά με το λάθος του εν λόγω ρεφ στο ΑΕΛ-Αούστρια (1-2).

Η απόφαση του διαιτητή από το Καζακστάν προκάλεσε αρνητική εντύπωση στο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο, ενώ οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων είδαν την ομάδα τους να μένει πίσω στο σκορ από ένα τραγικό λάθος του ρέφερι. Η ΑΕΛ είχε όλες τις πιθανότητες με το μέρος της, οι οπαδοί της ήταν εκεί δίνοντας βροντερό παρών, αλλά η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τους Αυστριακούς της έβαλε δύσκολα από νωρίς (26’). Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ πάλεψε, έφερε το ματς στα ίσα, αλλά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο, δυσκόλεψε κατά πολύ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι γαλαζοκίτρινοι θα εξασφάλιζαν την πρόκριση αν αγωνιζόταν με 11 ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος και αν δεν δινόταν το πέναλτι από τον Κούτσιν. Βάσει όμως της συνολικής εικόνας, με την ΑΕΛ να παλεύει μέχρι το φινάλε και να μην τα παρατά, σίγουρα θα είχε τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ