aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στον ανασχηματισμό

Από πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στον ανασχηματισμό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ενασκώντας τις δυνάμει του Συντάγματος εξουσίες του αποφάσισε όπως προχωρήσει σε ανασχηματισμό της σύνθεσης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διορίστηκε ο μέχρι σήμερα Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ενώ ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο δικηγόρος κ. Κυριάκος Κούσιος.

Ο Κυριάκος Κούσιος διετέλεσε πρόεδρος της Ανόρθωσης τη σεζόν 2010-2011. Παρέλαβε την «σκυτάλη» από τον Αντώνη Δημητρίου και την παρέδωσε στον Κίκη Κωνσταντίνου (δεύτερη θητεία).

Σύντομο βιογραφικό

Ο Κυριάκος Κούσιος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1952 και σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1977 ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου και είναι Ανώτερος Συνέταιρος στο δικηγορικό γραφείο Κούσιος& Κορφιώτης Δ.Ε.Π.Ε. Ο κ. Κούσιος διετέλεσε Αντιδήμαρχος Στροβόλου, μέλός του Προξενικού Σώματος, Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Δημόσιων Εταιρειών καθώς επίσης και μέλος Αθλητικών και άλλων Σωματείων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ