aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό πεντάρα σε πεντάρα η Αγγλία, ισοπαλία στο Κόσοβο

Από πεντάρα σε πεντάρα η Αγγλία, ισοπαλία στο Κόσοβο

Σε ρυθμούς πολυβόλου συνέχισε την πορεία στον δρόμο για το Euro 2020 η Αγγλία.

Με νέα εντυπωσιακή εμφάνιση, τα «λιοντάρια» κατάπιαν το Μαυροβούνιο και ζευγάρωσαν τις νίκες τους με δεύτερη σερί πεντάρα (1-5).

Το προβάδισμα που πήραν οι γηπεδούχοι με όμορφη ενέργεια και σουτ του Βέσοβιτς (17’) φαίνεται πως… ενόχλησε την ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

Κατάφερε λοιπόν όχι μόνο να απαντήσει με κεφαλιά του Κέιν (30’), αλλά να φέρει τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο με κοντινή προβολή του Μπάρκλεϊ (38’).

Όταν, δε, ο ίδιος παίκτης βρήκε ξανά δίχτυα στο 59’ (με κοντινό σουτ) η ομάδα του Τουμπάκοβιτς παραδόθηκε. Και η Αγγλία δεν έχασε την ευκαιρία να ξεχειλώσει το σκορ:

Πρώτα με γκολ του Κέιν (71’) που του κέρασε ο Στέρλινγκ και έπειτα με πλασέ του ίδιου του επιθετικού της Λίβερπουλ που σφράγισε το επιβλητικό διπλό της ομάδας του.

Την ίδια ώρα στο Κόσοβο η Βουλγαρία αποτύγχανε ξανά να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά. Οι γείτονες πήραν προβάδισμα στη σκληρή έδρα των αντιπάλων τους με γκολ του Μποζίκοφ λίγο πριν το ημίχρονο (39’). Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν παραδόθηκαν και δεν συμβιβάστηκαν με την ήττα στο παρθενικό παιχνίδι τους στον όμιλο. Έτσι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ζένελι στο 61’ και εντέλει να αποσπάσουν την ισοπαλία, που τους έδωσε τον πρώτο τους βαθμό στην προσπάθεια για μια αξιοπρεπή παρουσία στα προκριματικά.

Τα σημερινά παιχνίδια

Μαυροβούνιο-Αγγλία 1-5
(17’ Βέσοβιτς – 30’ Κιν, 38’, 59’ Μπάρκλεϊ, 71’ Κέιν, 81’ Στέρλινγκ)

Κόσοβο-Βουλγαρία 1-1
(61’ Ζένελι – 39’ Μποζίκοφ)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Αγγλία 6 (10-1)
Μαυροβούνιο 1 (1-1)
Βουλγαρία 2 (2-2)
Κόσοβο 1 (1-1)
Τσεχία 0 (0-5)

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

Μαυροβούνιο-Κόσοβο
Τσεχία-Βουλγαρία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ