aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό εκεί που σταμάτησε…

Από εκεί που σταμάτησε…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει το απόγευμα η ΑΕΛ. Η Νέα Σαλαμίνα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, όμως οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μια ακόμη επιτυχία θα ανοίξει την όρεξη στην ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ και θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στα ψηλά και μετά το τέλος του σημερινού αγώνα θα σκεφτούν την επόμενη αναμέτρησή τους. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες και θα χρειαστεί πολλή δουλειά σε όλες τις γραμμές για να καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της η ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του Ζούνιορ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια και στα άκρα της άμυνας οι Αϊρόσα (δεξιά) και Γουίλερ (αριστερά). Στόπερ θα είναι άλλη μια φορά οι Λαφράνς, Μιτρέα. Στη μεσαία γραμμή, ο Σοάρες με τον Φιντέλις θα πάρουν τις δύο θέσεις, ενώ η τρίτη παίζεται μεταξύ του Σίλβα και του Ρεζέντε. Στην κορυφή της επίθεσης ο Λεόνσο με τον Αρουαμπαρένα έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Στις πτέρυγες θα είναι ο Αβραάμ με τον Σάσι. Υπάρχουν και οι επιλογές των Μέσκα και Αλνταΐρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ