aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπλά ασταμάτητες Μπάγερν και… Λειψία! (video)

Απλά ασταμάτητες Μπάγερν και… Λειψία! (video)

Ούτε η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να σταματήσει την αήττητη στην Μπουντεσλίγκα Μπάγερν Μονάχου που πέρασε με 3-0 και στο κατόπι της βρίσκεται μόνο η απίστευτη νεοφώτιστη Λειψία!

Όσο χρειάστηκε έπαιξε η Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ για την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Για την ακρίβεια, ένα λεπτό αποδείχτηκε αρκετό για τους Βαυαρούς που άνοιξαν στο σκορ στο 20’ με τον Λεβαντόφσκι και αφού επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν σέντρα, τους έστειλαν ξανά στο κέντρο του γηπέδου αφού στο 21’ ο Ρόμπεν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Πολωνός επιθετικός πήρε και πάλι το όπλο του με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 48’ σημείωσε ακόμη ένα γκολ που επέτρεψε στον ίδιο και στους συμπαίκτες του να χαλαρώσουν στο υπόλοιπο διάστημα, σε βαθμό που απλά οι γηπεδούχοι να μειώσουν με τον Κου στο 67’ για το τελικό 1-3.

Η μόνη ομάδα που κλέβει λίγη από τη δόξα των… μόνιμων πρωταθλητών Γερμανίας είναι η νεοφώτιστη Λειψία η οποία συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και παραμένει στο -2 από τους Βαυαρούς. Με πρωταγωνιστή τον Σάμπιτσερ που «χτύπησε» στο 57’ και στο 81’ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ντάρμσταντ και παραμένει δίχως ήττα μετά από 9 αγωνιστικές, κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα ομάδας που ανέβηκε την προηγούμενη χρονιά στην κατηγορία στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα!

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η ανατροπή της Λεβερκούζεν μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, που κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 2-1 και να αφήσει τους οπαδούς της γηπεδούχων να αναρωτιούνται για το αν υπάρχει φέτος… σωτηρία.

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική

Παρασκευή 28/10
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0

Σάββατο 29/10
Μάιντς-Ίνγκολσταντ 2-0
(51’ πεν. Μαλι, 85’ Οζτουνάλι)

Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν 1-2
(37’ Άρνολντ – 79’ Μεχμέντι, 83’ Γεντβάι)

Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 1-3
(67’ Κου – 20’, 48’ Λεβαντόφσκι, 21’ Ρόμπεν)

Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ 1-3
(29’ Φίλιπ – 39’ πεν. Γκρίφο, 67’ Γκαρσία, 75’ Αμπράσι)

Ντάρμσταντ-Λειψία 0-2
(57’, 81’ Σάμπιτσερ)

Ντόρτμουντ-Σάλκε 19:30

Κυριακή 30/10
Χόφενχαϊμ-Χέρτα Βερολίνου 16:30
Κολωνία-Αμβούργο 18:30

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ