aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίθανο ρεκόρ: Ο Χάλαντ της Σάλτσμπουργκ έβαλε 9 γκολ σε ένα ματς για το Μουντιάλ...

Απίθανο ρεκόρ: Ο Χάλαντ της Σάλτσμπουργκ έβαλε 9 γκολ σε ένα ματς για το Μουντιάλ U20! (vid)

Τρομερή η Νορβηγία, τρομερός και ο Έρλινγκ Χάλαντ. 

Στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ Κ20, οι Σκανδιναβοί ισοπέδωσαν την Ονδούρα με σκορ 12-0! Το ακόμη εντυπωσιακότερο ήταν πως τα εννέα τέρματα σημείωσε ένας παίκτης. Ο λόγος για τον 18χρονο επιθετικό που τον Ιανουάριο η Σάλτσμπουργκ κατέβαλε 5εκατ. ευρώ στην Μόλντε για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Ο Χάλαντ που έκανε… τρία χατ-τρικ στο ίδιο ματς, βρήκε δίχτυα στο 7’, στο 20’, στο 36’ (πεν.), στο 50’, στο 67’, στο 77’, στο 88’, στο 90’ και λογικά δεν θα έχει σταματήσει… Με τα εννέα τέρματά του «έσπασε» το ρεκόρ του Ανταΐλτον που είχε βρει δίχτυα έξι φορές στο Βραζιλία – Κορέα 10-3 για την ίδια διοργάνωση το 1997.

Επίσης, η Νορβηγία πήρε την πρώτη της νίκη στο τελευταίο της ματς για τη φάση των ομίλων και τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Ουρουγουάη και Νέα Ζηλανδία. Η θέση της στην επόμενη φάση δεν είναι σίγουρη καθώς περιμένει να προκριθεί μέσω της διαφοράς τερμάτων (+8).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ