aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίθανο κάζο για Γιουβέντους! (vid)

Απίθανο κάζο για Γιουβέντους! (vid)

Γιουβέντους… βαριά άρρωστη! Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο συνεχίζει την κάκιστη χρονιά της και πλέον αποχαιρετά, αν δεν το είχε κάνει ήδη, το σκουντέτο αφού κατάφερε να ηττηθεί εντός έδρας από την Μπενεβέντο (0-1).

Πλέον, συνεχίζει να βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο Ίντερ, ισοβαθμεί με την Αταλάντα στην τρίτη θέση, ενώ αν υπάρχει νικητής στο Ρόμα-Νάπολι θα νιώθει… καυτή την ανάσα τους με αποτέλεσμα να αγχώνεται ακόμη και για τη θέση της στην τετράδα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο του 20λεπτο, με την Γιουβέντους να παίρνει τα… πάνω της από εκείνο το σημείο, να φτιάχνει φάσεις και να πιέζει την Μπενεβέντο, η οποία κρατούσε το μηδέν με νύχια και δόντια και έψαχνε την φάση που θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά. Και το βρήκε στο 69ο λεπτό με τον Γκάιχ να τιμωρεί την αμυντική λειτουργία της Γιουβέντους και να την… σοκάρει. Ακολούθησε μυθικό μονότερμα στο τελευταίο 25λεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις, με την Μπενεβέντο να αντέχει μέχρι το φινάλε και να παίρνει μια σπουδαία νίκη που μπορεί να την κρατήσει και κατηγορία.

Σπουδαίο «διπλό» που την φέρνει σε θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη πήρε η Λάτσιο, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε χάρη σε ωραίο τελείωμα του Μάρουσιτς, ενώ η Σαμπντόρια… ξεμπερδεύει με τις περιπέτειες αφού το τέρμα του Καντρέβα (25′) έκρινε την αναμέτρηση με την Τορίνο και άφησε στα χαμηλά τους φιλοξενούμενους.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19/3

Πάρμα-Τζένοα 1-2
(16′ Πελέ – 50′, 69′ Σκαμάκα)

Σάββατο 20/3
Κροτόνε-Μπολόνια 2-3
(32′ Μεσίας, 40′ πέν. Νουάνκο – 62′ Σουμαορό, 70′ Σχούτεν, 84′ Όλσεν)

Σπέτσια-Κάλιαρι 2-1

Ίντερ-Σασουόλο (αναβολή)

Κυριακή 21/3
Βερόνα-Αταλάντα 0-2
(33’ πεν. Μαλινόφσκι, 42’ Ζαπάτα)

Γιουβέντους-Μπενεβέντο 0-1
(69′ Γκάιχ)

Σαμπντόρια-Τορίνο 1-0
(25′ Καντρέβα)

Ουντινέζε-Λάτσιο 0-1
(37′ Μάρουσιτς)

Φιορεντίνα-Μίλαν (19:00)
Ρόμα-Νάπολι (21:45)


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ