aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίθανο φινάλε στο Μπέτις-Χιρόνα! (video)

Απίθανο φινάλε στο Μπέτις-Χιρόνα! (video)

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν με τις Μπέτις και Τζιρόνα να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2,  με τα δύο τελευταία τέρματα να σημειώνονται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι που χτύπησαν πρώτοι στο 45’.

Ο Στουάνι βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Πόρτου που έκανε το 0-1 παγώνοντας το Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Το γκολ το οποίο σημείωσε έδωσε ψυχολογία στη Τζιρόνα, η οποία ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας την υπεροχή σε όλους τους τομείς. Η Μπέτις πλήρωσε την αντίπαλο της με το νόμισμα του πρώτου μέρους, όμως, και ισοφάρισε κόντρα στη ροή του αγώνα με το απευθείας φάουλ του Κουαρδάδο στο 85’.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε γκραν κινιόλ με την Τζιρόνα να προηγείται ξανά με τον Πόρτου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως με τη σέντρα η Μπέτις κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τέγιο (95’) και να στείλει στον έβδομο ουρανό το κοινό του Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Με τον βαθμό αυτό η Μπέτις εδραιώθηκε στην 8η θέση με 18 πόντους, ενώ η Τζιρόνα βρίσκεται έναν βαθμό πίσω της και στην 10η θέση.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ