aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίθανη και σ-έξι η Χιρόνα! (video)

Απίθανη και σ-έξι η Χιρόνα! (video)

Ανελέητος διασυρμός από την Χιρόνα στη Λας Πάλμας! Η καταλανική ομάδα… μυρίστηκε αίμα και δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, διαλύοντας με σκορ 6-0 τους νησιώτες! Κάπως έτσι, οι μεγάλοι θριαμβευτές ανέβηκαν στη μέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς (στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη), την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στον πάτο της La Liga και στο -5 από τη σωτηρία.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια. Κι αυτό διότι στο 45′, οι γηπεδούχοι προηγούνταν… απλώς με 1-0 (με πέναλτι του Στουάνι στο 25’). Στην επανάληψη, όμως, είχαμε καταιγίδα, με την άμυνα της Λας Πάλμας να παραπαίει και να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια των ποδοσφαιριστών της Χιρόνα.

Στο 57′ ο Ολούνγκα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, επτά λεπτά αργότερα ο Μπόρχα Γκαρθία ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, στο 70′ ο Ολούνγκα έδωσε ακόμη πιο θριαμβευτική νότα στην επικείμενη νίκη της Χιρόνα, ενώ στο 74′ ο Πορτού είδε το όνομά του να μπαίνει εξίσου στον πίνακα των σκόρερ. Στο 79′ μπήκε το… κερασάκι στη τούρτα, με τον Ολούνγκα να ολοκληρώνει με κοντινή κεφαλιά το προσωπικό του χατ-τρικ και να διαμορφώνει το τελικό 6-0.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ