aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίστευτος Παρόλο, σ-έξι Λάτσιο! (video)

Απίστευτος Παρόλο, σ-έξι Λάτσιο! (video)

Ο Μάρκο Παρόλο έκανε το ματς της ζωής του και με τέσσερα γκολ οδήγησε την Λάτσιο στην εντυπωσιακή νίκη με 2-6 στην έδρα της Πεσκάρα.

Είναι μέρες που ότι κι αν κάνεις, σου πιάνει. Είσαι στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή και κάνεις το σωστό πράγμα. Ο Μάρκο Παρόλο μέσα σε 90 λεπτά πέτυχε περισσότερα γκολ από ότι σε όλη την περσινή σεζόν και έγινε ο δεύτερος Μάρκο που σκοράρει καρέ απέναντι στην Πεσκάρα μετά τον ασύγκριτο Μάρκο Φαν Μπάστεν! Κι όλα αυτά, με μερικές απλές επαφές με την μπάλα!

Ο Ιταλός μέσος έζησε ένα ιστορικό απόγευμα, αφού έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία της Λάτσιο που κάνει καρέ στην Serie A στο απίστευτο 2-6 των «λατσιάλι» επί της Πεσκάρα, που επανέφερε τους Ρωμαίους στην πρώτη τετράδα.

Μέσα σε 50 λεπτά (10’, 14’, 59’) τρεις απλές κεφαλιές του Παρόλο έστρωσαν τον δρόμο για την Λάτσιο, που βρήκε γκολ και από τους Κεϊτά (57’) και Ιμόμπιλε (69’) στο πιο πειστικό απόγευμα σε όλη την σεζόν.

Σε απόσταση αναπνοής από την ζώνη Champions League και η εκπληκτική Αταλάντα, που με δύο γκολ του Αλεχάντρο «Παπού» Γκόμες καθάρισε από νωρίς το ματς με την Κάλιαρι (2-0) ενώ για ένα ακόμα ματς κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν ο Ορέστης Καρνέζης στο εκτός έδρας 0-0 της Ουντινέζε στην έδρα της Κιέβο Βερόνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 23ης αγωνιστικής της Serie A

Αταλάντα – Κάλιαρι 2-0 (4’, 16’ Γκόμες)

Κιέβο – Ουντινέζε 0-0

Έμπολι – Τορίνο 1-1 (45’ Πουτσιαρέλι / 11’ Μπελότι)

Τζένοα – Σασουόλο 0-1 (26’ Πελεγκρίνι)

Πέσκάρα – Λάτσιο 2-6 (29’ Μπενάλι, 41’ Μπρούγκμαν / 10’, 14’, 49’, 77’ Παρόλο, 57’ Κεϊτά, 69’ Ιμόμπιλε)

Παλέρμο – Κροτόνε 1-0 (27’ Νεστορόφσκι)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ