aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίστευτο πρωτοσέλιδο της «Marca»: Έβαλε αγελάδες λόγω του Σετιέν

Απίστευτο πρωτοσέλιδο της «Marca»: Έβαλε αγελάδες λόγω του Σετιέν

Θα το φυσάει και δε θα κρυώνει ο Κίκε Σετιέν εκείνο που ξεστόμισε στη συνέντευξη Τύπου, κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ως διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε. Και δεδομένα το «βρέθηκα από το χωριό μου με τις αγελάδες, στο να προπονώ τους καλύτερους» θα αποτελεί την αφορμή σε οτιδήποτε κάνει από εδώ και στο εξής ο νέος προπονητής των Καταλανών. Καλό ή κακό.

Η Marca ήδη προχώρησε σε ένα καταπληκτικό πρωτοσέλιδο με… αγελάδες.

«Είμαι ενθουσιασμένος για το πρότζεκτ και την πρόκληση. Ο ενθουσιασμός μου είναι κάτι που πρέπει να μεταφέρω στους παίκτες μου. Χθες περπατούσα στην γειτονιά μου περνώντας από χωράφια με αγελάδες και τώρα είμαι στη Βαρκελώνη και παρουσιάζομαι από τη Μπαρτσελόνα όντας ο προπονητής των καλύτερων παικτών στον κόσμο. Ευχαριστώ τον Ερνέστο που μου άφησε μια ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος», ήταν η δήλωση του Σετιέν.

Μια δήλωση… ασίστ για τους αρχισυντάκτες της «Marca» που κατάφεραν και πάλι να ξεχωρίσουν. Πήραν την ασίστ και… σκόραραν με το πρωτοσέλιδό τους να έχει αγελάδες και τον τίτλο τους να αναφέρει: «Το ποδόσφαιρο είναι το γάλα».

Δείτε το:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ