aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίστευτο: «Έσωσε» οπαδό από κατάθλιψη με γκολ του ο Ράμσεϊ!

Απίστευτο: «Έσωσε» οπαδό από κατάθλιψη με γκολ του ο Ράμσεϊ!

Ο Άαρον Ράμσεϊ είναι από τους πλέον «άτυχους» παίκτες των τελευταίων ετών καθώς μετά από αρκετά γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα της Άρσεναλ έχουν ακολουθήσει θάνατοι διασημοτήτων και έτσι γίνεται λόγος (ως είδος πειράγματος) για την περίφημη «κατάρα του Ουαλού άσου», όμως τώρα ο άσος των «κανονιέρηδων» παίρνει το αίμα του πίσω.

Αυτό χάρη σε μία γνωριμία που έκανε κατά την άφιξη της αποστολής της Άρσεναλ στο Σύδνεϋ, με έναν Αυστραλό οπαδό των Λονδρέζων να τον περιμένει στο αεροδρόμιο και να του εξιστορεί μία απίστευτη ιστορία με εκείνον πρωταγωνιστή και επίκεντρο τον τελικό του FA Cup του 2014 μεταξύ της Άρσεναλ και της Χαλ.

Πρόκειται για τον Rohit Padmanabhan που υπέφερε από κατάθλιψη τρία χρόνια πριν ελέω του χωρισμού με την επί σειρά ετών σύντροφό του αλλά και το θάνατο της γιαγιάς του, με τον οπαδό να διώχνει τα μαύρα σύννεφα της κατάθλιψης που ήταν από πάνω του μετά το νικητήριο γκολ του Ράμσεϊ στον τελικό του «Wembley»!

Μάλιστα προκειμένου να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς τον Ουαλό διεθνή μέσο «χτύπησε» τατουάζ προς τιμήν του στο χέρι του (απεικονίζει το πρόσωπο του Ράμσεϊ και το τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας), με τον 23χρονο να τον περιμένει επίσης στο «Kingsford Smith Airport» και να του αφηγείται αυτό που του είχε συμβεί…

«Όταν ο Άαρον μου είπε να περπατήσω μαζί του και να του πω την ιστορία πίσω από το τατουάζ δεν μπορούσα να πιστέψω στην τύχη μου. Είχα τρελαθεί από τη χαρά μου και ευτυχώς θυμήθηκα να του ζητήσω να υπογράψει αυτόγραφο κάτω από το τατουάζ, για να το κάνω νέο τατουάζ πάνω μου. Του είπα ότι όντως αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων και ότι παρά το γεγονός ότι τον έχουν στοχοποιήσει, πιστεύω ότι δεν υπάρχει ουδείς τόσο ξεχωριστός όσο εκείνος. Τότε εκείνος μου είπε πως δεν υπήρχε κάποιος που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο για εκείνον και με ρώτησε τι με έκανε να το πράξω. Ήταν πολύ συγκινημένος», δήλωσε ο οπαδός με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα «Islington Gazette».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ