aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίστευτη χασούρα άνω των 200 εκατ. ευρώ για Παρί!

Απίστευτη χασούρα άνω των 200 εκατ. ευρώ για Παρί!

Τρελή χασούρα που θα… στοιχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι Παριζιάνοι σύμφωνα με την «Equipe» θα έχουν στο τέλος της σεζόν τεράστιες οικονομικές ζημιές που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 200 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, η χασούρα της Παρί αναμένεται να φτάσει τα 204 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι υπερβολικά μεγάλο ακόμη και αν πίσω από την ομάδα βρίσκονται ορισμένοι δισεκατομμυριούχοι όπως ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Η πανδημία έχει κοστίσει πάρα πολύ στον γαλλικό σύλλογο, τα έσοδα από εισιτήρια και χορηγούς έχουν εκμηδενιστεί και η Παρί θα αναγκαστεί να ισορροπήσει την… χασούρα με ορισμένες πωλήσεις ποδοσφαιριστών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάπως έτσι, μπορεί ο Νεϊμάρ να μοιάζει… ασφαλής αφού θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί, το ίδιο δεν συμβαίνει όμως με τον Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος δεν αποκλείεται να «θυσιαστεί» για χάρη της ομάδας. Η τελική απόφαση, πάντως, ανήκει στον τεχνικό διευθυντή Λεονάρντο, όπως και στον τεχνικό, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ