aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίστευτη ανατροπή για Αταλάντα!

Απίστευτη ανατροπή για Αταλάντα!

Ο… θεός του ποδοσφαίρου ήταν με την Αταλάντα αυτή τη φορά! Με γκολ σε… νεκρό χρόνο, η ομάδα από το Μπέργκαμπο πήρε αυτό που δικαιούταν, φέρνοντας «τούμπα» την Έμπολι με σκορ 2-1.

Αποτέλεσμα που έφερε τους νικητές στο -1 από την πεντάδα, την ώρα που οι ηττημένοι παραμένουν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το γήπεδο είχε… κατηφόρα από την αρχή. Η μπάλα όμως δεν έμπαινε στα δίχτυα της Έμπολι με τίποτα και τελικά αυτή ήταν που… χτύπησε! Στο 51’ βγήκε στην αντεπίθεση και ο Μκεντλίτζε χρίστηκε σκόρερ, προκαλώντας μίνι «εγκεφαλικά».

Η Αταλάντα, όμως, ήταν αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το σοκ της ήττας. Και τα κατάφερε, έστω κι αν χρειάστηκε να σπαταλήσει ένα κάρο μοναδικές ευκαιρίες (δοκάρι, άστοχες προβολές εξ επαφής, σουτ που έφευγαν μόλις άουτ).

Στο 74’, λοιπόν, ο Κεσιέ ισοφάρισε και στο 94’ ήρθε ο Ντ’ Αλεσάντρο να προκαλέσει παροξυσμό στους φίλους των γηπεδούχων, σκοράροντας από κοντά σε φάση διαρκείας και γράφοντας μέσα σε πανδαιμόνιο το «χρυσό» 2-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Τρίτη 20/12

Αταλάντα-Έμπολι 2-1 (74′ Κεσιέ, 94′ Ντ’Αλεσάντρο – 51′ Μκεντλίτζε)

Τετάρτη 21/12

Ίντερ-Λάτσιο (21:45)

Πέμπτη 22/12

Κάλιαρι-Σασουόλο (21:45)

Φιορεντίνα-Νάπολι

Παλέρμο-Πεσκάρα

Ρόμα-Κιέβο

Σαμπντόρια-Ουντινέζε

Τορίνο-Τζένοα

Κροτόνε-Γιουβέντους (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

Μπολόνια-Μίλαν (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ